Post by beauprofnantbufac on Feb 19, 2022 17:03:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Alati kodulehele kinni jäänud.
Seal on minimaailma koopia, kuid võlts. Seda nimetatakse plokkmees mine ja ära mängi block man go.
Mini World: CREATA Nuotykių hyib
Ma pole uue värskendusega rahul, ma tahan vana minisõnaplokki ART 😄, aga nii lahe värskendus nüüd 😇
Smash Hit 아케이드 tqi
Jah, ma mängin pärast uue telefoni saamist hullumeelset asja ja mulle meeldib värskendus, aitäh mängu eest, mulle meeldib see nii väga.
Andsin sellele rakendusele kolm tärni, sest rakendusel on kõik, kuid rakendus on liiga raske ja sellel on 180 MB ja ma kardan, et kui sellel on 180 mb, siis ma ei saa seda mängida, kuna see on ühes rakenduses liiga raske. Hindan teie tehtud jõupingutusi, kuid palun vähendage rakenduse MB-d, kuna see kahjustab teisi rakendusi. Ma ei ütle, et sellel on viirus, kuid ma tahtsin vaid öelda, et rakendus on suurepärane, kuid see on liiga raske. See kõik on tänu teile ~
Ostsin wintersweet vaheseinakilde 10 tk, kuid kui ma seda oma pakis nägin, on kirjas, et mul on ainult 1 tk, sama juhtub ka punase küünlalaterna killu ostmisel, ostsin 4 tk, aga minu pakis on see ainult 1 tk, ka teine esemed pakendis Ma ei saa seda avada ega isegi "kinnitada", mul on pakis palju esemeid, kurb, et ma ei saa seda kasutada... Palun parandage see ära, minimaailm on nii tore, armas ja suurepärane ajatapja mäng ,
Üli äge tõmmake kõik
See mäng on lõbus ja sõltuvust tekitav, saan mängida võrgus oma sõpradega ja isegi omaette võrguühenduseta lõbutseda. Asi on selles, et ma leidsin selle tõrke...Näete, et mul on nii iPadis kui ka Androidis minimaailma plokikunst. kasutage mõlemas seadmes ühte kontot, kui proovisin oma ipadil ehitatud maailma Android-seadmesse alla laadida, maailm ei renderdatud. Palun parandage see ja ma annan 5 tärni
RAGNAR
Ma armastan minimaailma nii väga, aga kas saate teha rohkem värskendusi, näiteks uusi loomi nagu aksolotl ja hobune thx ♡
Olen 😡 selle eest, mida minimaailm minuga tegi! Ma olin õnnelik, kuni nad selle rumala värskenduse tegid! minu kaardid minu tehtud ja ehitatud pistikprogrammid kustutati! ma ei mängi enam kunagi minimaailma selle eest, mida nad minuga tegid!
Nautisin mängu just hiljuti... avasin mini-ubade abil palju asju... ja nüüd järsku ei saa ma oma kontole sisse logida... kuigi mul on kiire ja stabiilne ühendus... miks? Olen seda mängu mänginud nii kaua, et avage ja ehitan oma kaardile palju asju... just niimoodi on minu raske töö läinud? See on ebaõiglane. Värskendus ei aita, et ma ikka saan oma kontole sisse logida.
Esimest korda oli see lõbus, kuid lõppes tõrgeteta ja tüütuks, kui ma liitun serveriga umbes 10 minutiks, ei saa ma midagi teha, ma ei saa plokke murda ega plokke asetada, ma ei saa isegi inimesi lüüa, see oli just eile, täna see mind mängu ei lase, see ajab mind lihtsalt välja, olenemata sellest, mida ma teen.
Uus värskendus rikkus mängu automaatselt ja sundis mind panema 3. isikusse, mis muudab mängu mängimise palju raskemaks ja muutis aia 10 korda raskemaks, kui seda on vaja
Miks kurat ütleb pidevalt "palun kontrollige oma võrku", kui mul on juba wifi sisse lülitatud. Uudistes öeldakse, et see läheb hoolduse tõttu alla ja te ei saa mängida mitmikmängu, kuid saate mängida võrguühenduseta üksikmängijat. Ma lähen edasi, tahtsin mängida üksikmängu, aga kuidas ma peaksin mängima, kui see ei lase mind isegi mängus osaleda?
Mäng ei avane
Mini World: CREATA ผจญภัย doqo
Mini World: CREATA Kalandjátékok ffoc
See on lõbus, kuid see ei reageeri, palun parandage iga kord, kui ma proovin, see ajab mind närvi, ma tahaks telefoni seina visata ja iga kord, kui ütlen "tead, mis stopp telefon plahvatab" tunnen end nii kurvana😪😭 sest ma näen mu õde mängib seda ja see näeb nii lõbus välja, aga mulle meeldivad funktsioonid, aga ma ei tunne kunagi, mis tunne on ise mängida, vaid teistele rõõmustamiseks ehk reklaami hobust, sest ma näen oma õde mängimas ja ta sõidab kogu aeg Dangosega ja taltsutab raptorit riskantselt heale tööle poisid👍👍👍👍👍👍👍🤝😌😌🏆
Ma ei pääse oma maailma ja tardub alati, kui liitun oma maailmaga, see tardub nüüd mulle meeldib mäng, aga kui mu maailm hangub, siis see alati tardub, palun paranda see
Värskendus oli lahe, lisas veel bioome ja relva, kuid tehke valik puuoksa eemaldamiseks (
Miks ma ei saa selle uue värskendusega võrguühenduseta mängida?😭😭😭
See mäng on lõppude lõpuks nii hea, aga minu Internet kõigub kogu aeg ja mul on mängimisega raskusi. Palun looge selle mängu jaoks võrguühenduseta režiim.
Need mängud on suurepärased, kuid mul pole sõnu ja kui ma proovin sisse logida, olen ma surnud või mind visatakse mängust välja, võib-olla see parandatakse või lihtsalt sina teed uusi värskendusi, mis on lahe, aga kui see polnud nii, siis palun paranda seda
See mäng on lõbus mulle meeldib mängida ellujäämisrežiimi (0 _ 0) jah, mu vend ole selline: mulle ei meeldi see mäng i just nagu mäng MOBIILLEGEND BANG BANG
Olen seda mänginud pikka aega ja lõpetasin mõneks kuuks ja nägin, et see muutus, kuid navigeerimine on lihtsalt raske, mulle meeldib vana rohkem või lihtsalt navigeerimismängud on lihtsamad, sest ma ei taha kogemata kellegagi liituda
See oli hea, et ei mängi seda!!!!!!!Nüüd mul pole seda enam.
Kas saate teha kosmoselaevade osi, sest mulle meeldib see mäng, ning lisada ka uusi plokke ja lisada nagu tõukejõude kosmoselaevadele
värskendus on ok, top it up single player on ikka veel siin.. aga ikkagi ma ei tea, miks mu kaart järsku kadus, kulutan sellele palju aega ja nüüd on see kadunud? tõsiselt? ei kommenteeri värskendust, vaid lihtsalt käitumine minu erikaardi kaotamisel.
MÄNG ON KATKENUD
Selle mängu reiting tõusis 4,5-lt 4,3-le. Kõik, mida saate teha, on lisada mängu rohkem üksusi ja see muudab mängu rohkem maha. Värskendusi ei toimu kunagi väiksema viivituse ja kiiruse saavutamiseks. See mäng pole enam nagu varem ja moderaatorid ei tee kunagi MIDAGI, kui inimesed mängureegleid rikuvad. ei soovita alla laadida
Keeruline, miks on kaarte nii raske jagada? Enne uuendust on seda lihtne jagada ka aeglase ühendusega, tegin netiga kõik, mis suutsin ja ikkagi peatub kaardi jagamine iseenesest.
Ma armastan seda mängu väga, kuid kuna mu telefon läks katki, sain pärast uue telefoni saamist uue, installisin rakenduse uuesti, kuid iga kord, kui proovin laadida, jookseb see kokku ja see muutub iga kord tüütuks, kui proovin laadida, pls parandage see
Miks lõpetab minu minimaailma looja järsku võrguühenduseta üksikmängija mängimise pärast seda, kui ma oma minimaailma värskendasin? Palun parandage see, palun aidake mind probleemi lahendamisel.
Mulle meeldib see mäng, aga ma ei tea... Tasuta respawni saamiseks peame lisamist vaatama ja olen vaadanud 10 lisamist, aga ma ei saa midagi uuesti luua. Ma arvan, et lähen mööda, aitäh.
See ei tööta, sest kui ma selle alla laadin. See ütleb mulle, et see laaditi alla, kuid kui ma oma ekraanile läksin, ei olnud minu ekraanil MiniWorld Block Art. Olen seda eilsest saati ikka ja jälle alla laadinud ja see ei töötanud, nii et loodan, et saate KÕIK need probleemid lahendada!!!!!! MINU VENNAL ON SEE MÄNG JA MA EI TERVITA!!!!!!!😠😡😢😣
see hangub sisse logides alati kinni.. palun paranda see.. mulle väga meeldib see mäng
Tõesti lahe, aga kas saaksite veel tavalise sea lisada, tunnen sellest puudust
SEE MÄNG ON IMME eKr, KUI OSTAN NAHA. OTSIN MINUTIKS LÄHEN ÕNNELIKULT OTS MIKS TEGITE NAHA 1 PÄEVAGA, SIIS ANNAN SELLE EEST 1 TÄRNI