Post by beauprofnantbufac on Feb 19, 2022 17:09:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе ресурсе ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Веома забавна игра, али будите пажљиви док трошите, мораћете да наставите.Објашњење: дизајнери игара су били паметни у постављању лига, али ако трошите много видећете да се пењете на нивое са већим потрошачима, открио сам да само купују понуде и углавном мељу, али ипак има тренутака када наиђете на некога ко може да вам уништи целу групу, пријављујем их за моћну лигу. Све у свему, то је забавна игра и неколико које не морате да бацате луди новац у њу.
Мени неце да оцита на самсинг с3 мини
превише кочнице до сада сам изгубио превише поена на томе.
Игра је заиста сјајна, једини проблем тренутно је упаривање и играчи са нижим ранговима са високим перформансама је прави проблем за подизање нивоа. Такође, покушајте да снизите цену за надоградње
Мислим да је ова игра забавна. Има различитог оружја, модула, робота, титана, мапа, али мислим да када будеш 30 лвл треба да добијеш бољу награду, можда 1К злата и 1 милион сребра и 100 кључева, то је то, али ја такође покушавам да прихватим неке предлоге из заједнице као што су роботи или оружје такође када откључате робота и/или оружје са компонентама из радионице надоградњу Требало би да буде јефтиније за 50% перм јер је толико коштало да добијете тог робота или оружје У радионици 5 звездица То је одлично игра 100%
Обрисао,док је било нормално играо сам,а онда су почели да серу са разним новинама и потразњом пара,рекох довиђења
Јебем вам матер васу играо сам убио сам се имао сам робота боли глава а јебени пикониц је насо да ми избрисе аццоунт
War Robots Multiplayer Battles Akční tdk
Недавно оружје Ици беам које вас може погодити широм мапе уништава ову игру чак и више од стално скривених робота за спринт или заштићених летача. Или умањите ефекат замрзавања, штету или домет, иначе су ово и стеалтх мета заувек. 1/5 чак и ако платите да бисте победили, бићете претучени стварном платом за освајање китова са 1000 долара и шта год да је "Мета" Ово је толико покварено да сам морао да променим своју рецензију са 5 на 1 звездицу у првом време икада. Не губите новац/време
После најновијег ажурирања сам изгубио све паре и голеде као и све из радионице али кад одигра једну партију све се врати на старо осим пазли то је завршено.
Тешка плата за победу, али и даље са добром стратегијом за пољопривреду и вештином и планом у игри може бити добро. Игра је сама по себи добра, али њихов продуцентски тим је нешто јако ужасно.
све је довољно добро и ваш просек да бисте очекивали мобилну игру са великим меховима да вас забављају и уредним механизмима за откључавање и оружјем, али осећам да би ова игра имала велики потенцијал на Ксбок Оне или на конзолама уопште као још једна бесплатна за играње. то би био одличан додатак конзолама и плус побољшана графика, а још више додатних ствари би могло бити могуће осим ако не желите да игра буде довољно једноставна за рачунар и мобилни уређај за унакрсну игру, али желим да је видим на конзоли.
Добра игра није толико лоша, али једноставно морате да играте са играчима који имају више искуства у игрању. Било би боље да постоји систем рангирања утакмица, па зато ја оцењујем четири звездице
Постаје веома проблематичан, споро се поправља, ставите у ред са ниским приоритетом због грешке у игри која се не покреће и морате да сачекате да изађете иако дате готовину апликацији.
War Robots. PvP Multi-joueur Action vuvg
Најгора игрица икада Најгора игрица икад!!!!!!
Кул најбоља игрица на свету
Hybrid Animals Simulátory agtg
Ажурирање: септембар 2021. Да, они који плаћају велики новац са моћним ботовима морају бити стављени у другу категорију, класу. Понекад је немогуће приближити се победи.
То је добра игра за оне који воле интензивне стратешке ратне игре. Међутим, то је постала игра која се плаћа за победу. Некада ми је било забавно током дужег временског периода. Али није забавно када вас систем рангирања не поништи када изгубите и увек против играча који купују новог робота. Вар Роботс не би требало да буде бесплатна игра ако су програмери жељни новца да људи купе најновије артикле.
Супер је .
После последњег ажурирања, не ради....
Сви аспекти игре су урађени заиста добро, осим за сребрне шкриње. Стопе предмета, потребно је много времена да се добије 100 кључева, а онда вам сребрни ковчег даје 100.000 сребра што је само на пола пута до надоградње лв1 предмета. Отворио сам 3 сребрне шкриње овог месеца и добио сам само 400.000 сребра. То није много. Предлажем да повећате количину сребра коју добијете или да уклоните сребро са листе.
Добра игра, али треба да заузме мање меморије
Искрено одлична игра, али мислим да бисте требали да додате функцију за продају робота и оружја где добијате онолико колико коштају на пример купио сам рагатку и продао сам га касније, волео бих да добијем назад количину злата коју сам му купио не само за све продато за сребро исто са титанима врати платину, тешко је добити! Такође летећи роботи су досадни играчима који их немају (укључујући и мене) и имају штитове или скривени режим када лете убију ме пре него што слете!
Нема опције продаје и п2в. Све остало је добро.
Нереално!!!! Ако не трошите новац џаба скидате игрицу. Разочарате се на последњем нивоу!
Направио бих пет звездица, али добити више од 4 бота је скупо и тешко за то. Такође, имао сам уштеду овде пре неког времена и када сам отишао да је поново играм, нестао је. Да сам знао начин да вратим ту уштеду, покушао бих да је добијем. Осим тога, верујем да би то могло бити 5 звездица.
У реду је, али само ако волите да трошите новац и не говорим о само 10 долара. Ако желите да будете у корак са добрим играчима, морате наставити да купујете ново оружје и роботе, а неки роботи су 50-100 долара иначе ћете умрети за 5 секунди у сваком мечу. Таман када помислите да имате доброг робота, бацају вас у меч са дупло бољим роботима.
Одлична игра. Сјајна механика. Одлична графика. Нажалост, исплати се победити. Ви сте углавном само метро за свакога ко има новца да купи најбоље оружје и роботе. Они увек бришу под са вама својом највишом опремом. Било би сјајно видети неку врсту система који спречава играче врхунског нивоа да играју против људи који немају новца да потроше да би уживали.
11111112222222444433гдозрфуугду6фк333555
Одлична игра ! Дају вам толико ствари бесплатно, само гледајте огласе од 15-30 секунди. 30+ робота за куповину и изградњу и ово се не плаћа за победу. Заиста препоручујем ову игру, има толико тога да се уради.
Некада је то била невероватна игра, али сила која је присутна у овој игри је сулуда. Да бисте добили њихове нове роботе, морате или да се коцкате (у игрици која се рекламира деци) са валутом у игри која се може добити играњем МНОГО игрица (успут, једва да је добијете) или само трошењем правог новца . Упаривање неселективно ставља бесплатне играче са онима који плаћају победницима, тако да очекујте да ће бити потпуно уништени. Такође, огласи више чак ни не приказују одговарајућу игру.
игра је онолико токсична колико би могла бити. ево идеје да се направи игрица у којој људи не морају да троше новац сваке недеље само да би играли ефикасно. или ћете потрошити стотине на надоградње или ћете умрети. то је најједноставније колико могу. ако ме видиш како скачем са ивице то није самоубиство. тако да могу да гледам ДРУГИ оглас да не морам микроплаћати!!! поновите процес. око 2% забавног и 98% токсичног
Овако се каже 'хвала' након више од годину дана играња игре..? Никада више!
Оценио бих ову игру са 5 звездица, али начин на који програмери кажу да ће решити проблем пада ранга. Још увек нису решили проблем. Играч лиге шампиона пада у златну лигу или ниже. Само да се разбијем. И још увек губиш. Игра је забавна, графика добра, покрети без проблема, али мета је срање, а системи рангирања су лоши. Ако би померање нивоа вешала решило проблем
War Robots Multiplayer Battles Akcija krxf
Нист
Одлично, али куповина квари
Све је ОК али лосе је оптимизовано
Потребан је режим рада једном руком, који користи сензор покрета уређаја за контролу брзине и правца робота. Такође могућност премештања свих дугмади и контрола тако да их можемо померати по екрану како бисмо надокнадили изгубљене палчеве и друге прсте који недостају. Без десног палца веома је тешко пуцати из оружја док покушавате да избегнете притискање дугмета за подешавања и када изађете из битке избегавате да случајно напустите бојно поље и изгубите све награде.
Не може да се скине
Ок, волим ову игру и играм је откако је изашла. До данас нисам имао никаквих проблема са игром све док нисам отишао да купим $7,99 за 5000 кључева. Куповина је обављена на мојој картици, али не показује да сам купио у игрици. Надам се да ће се ово брзо поправити и да ћете добити моју оцену од 5 звездица. Такође не могу да натерам центар за помоћ да ради за слање било каквих порука подршци.
Волим игру, играм је дуго времена (последњи робот је био раијин у то време). Али сада је проблем што је веома тешко зарадити злато и купити добро оружје. Када бисмо могли да зарадимо више злата, куповина не мора да троши новац била би добра ствар. Осим тога, волим игру.
То је лудо
Супер али бице пет звездица када убаците нове роботе и да се купују силвером
ВР је побољшао не само роботе, оружје, графику, различите платформе су омогућиле њихово спајање, сматрам да је моја једина платформа Андроид коначно омогућила да се укључим у прецизније и моћније функционисање моје игре. Андроид је коначно равноправнији међу осталим мање незграпним. Сада, бољи приступ роботу класе Титан, оружју, модулима који све побољшавају. Волим ову игру више од било које коју сам играо. Следеће године ћу напунити 62 године😃
Ово је невероватна игра, спектакуларне контроле, одличан дизајн и роботи сјајног изгледа. 10/10 за мене!!
Ова игрица је страва само што се јако споро освајају дајмо ди. Поправите на ПЛЗ
War Robots Multiplayer Battles Akcijske igre yur
Није лоша
Одлична игра, али веома п2в и стварање мечева није сјајно, сви губите сваки меч осим ако не одете у другу лигу, а чак и тада ћете вероватно изгубити јер је п2в у овој игри луд, можете добити ствари које обично трају више од месец дана да добијете за 10$ или мање и сваки дан добијате дневне понуде од 1$ за ствари за које је потребно више од месец дана да се добију не играјте осим ако не планирате да потрошите много новца јер ћете након што почнете да играте п2в и престанете губи сваки меч П2В ЈЕ У ПОТПУНО ДРУГОЈ ЛИГИ